top of page

Racquet Club on avannut uuden mailapelikeskuksen Leppäveden urheilupuiston yhteyteen! Meillä pääset pelaamaan padelia, tennistä, sulkapalloa sekä pickleballia!

Saapumisohjeet:

 

Leppäveden Racquet Club sijaitsee osoitteessa Singelikatu 2 Lintumäenkadun varrella. Tarkan sijaintiimme näet karttapalvelusta. Hallin pihalla on maksuton pysäköinti.

Välinevuokra:

 

Mailavuokra: 3 euroa. Mailavaraus tehdään kenttävarauksen yhteydessä. Mailat vuokranneet voivat valita mailan omatoimisesti vuoron alettua. Jos et muistanut varata välineitä varauksen yhteydessä, niin voit maksaa sen vielä hallilla mobilepaylla. Välinevuokraan sisältyy myös pallot.

Vakiovuorot:

 

Nyt voit varata peliporukkallesi vakiovuoron kentiltämme! Vakiovuorolaiset saavat 4 euron allennuksen tuntihinnoista ja varmistavat mieluisan pelivuoron koko pelikaudeksi! Vakivuorovaraukset voit tehdä sähköpostilla osoitteesta info@racquetjumpclub.com

Hinnat:

 

Kenttähinnat näkyvät varauskalenteristamme. Pääset tutustumaan hintoihimme myös täältä.

Klubijäsenyys:

 

Racquet Clubin klubijäsenenä saat 2 euron alennuksen tuntihinnoista kaikilla kentillämme. Jäsenyys maksaa 30 euroa ja on voimassa vuoden ajan ostohetkestä. Jäsenyyden pääset ostamaan osoitteesta racquetclub.cintoia.com ja valitsemalla "jäsenyydet" ylävalikosta.

Valmennuskurssit:

Racquet Clubin mailapelikursseihin pääset tutustumaan täältä.

 

Pelitapahtumat:

Järjestämme säännöllisesti erilaisia mailapelien pelitapahtumia, joissa pääset pelaamaan iloisin mielin ja haastamaan itsesi. Esimerkiksi pienimuotoinen kisa kestää muutaman tunnin ja pelejä tulee jokaiselle vastuksien vaihtuessa.

Racquet Clubin tapahtumiin pääset ilmoittautumaan varaukalenterin tapahtumat/aktiviteetit-sivulta täältä.

bottom of page