top of page

Jump Club - monipuolista treenaamista ja liikkumista koko perheelle!

Trampoliinialue on poistettu remontin tieltä. Teemme tilalle uutta liikunta-aluetta, jossa voi myös järjestää liikunnalliset synttärit! Valmista on elokuussa.

Synttärit

Meillä voit järjestää lapsellesi ikimuistoiset ja liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat! Juhlissa lapset pääsevät temppuilemaan ohjatusti trampoliineilla ja herkuttelemaan juhlahuoneessa. 

 

Trampoliinihulinat -synttäripaketissa lapset pääsevät temppuilemaan ja pelaamaan trampoliineille. Lisäksi käytössänne on juhlahuoneessa, jonne voitte tuoda omat eväät nautittavaksi. Sekä trampoliinit että juhlahuone ovat synttäriporukan yksityiskäytössä koko juhlien ajan!

 

Kahden tunnin trampoliinihulinat-pakettien hinnat:

1-10 hengelle: 130 euroa (155 euroa ohjaajalla)

11-15 hengelle: 150 euroa (175 euroa ohjaajalla)

16-20 hengelle: 175 euroa (200 euroa ohjaajalla)

 

Ohjattu tunti suunnitellaan räätälöidysti. Edullisesti hinnoitellun synttäriohjauksen kesto on 45 minuuttia ja sen aikana pelataan, leikitään ja kisaillaan esimerkiksi suosikkilajeissa kuten korkeushypyssä, polttopallossa, peilissä ja erilaisia hipoissa. 

​Täyden palvelun herkkusynttäreissä hoidamme synttärijuhlat kokonaan alusta loppuun. 45 minuutin ohjatun trampoliinitunnin jälkeen laitamme herkut valmiiksi nautittaviksi. Tarjolla on mm. pakastepitsaa, jäätelöä kastikkeilla, karkkeja, sipsejä, suolapähkinöitä, banaaneita, suolatikkuja, limppareita, mehua ja kahvia aikuisille.

 

Kahden tunnin täyden palvelun herkkupakettien hinnat:

             1-10 hengelle: 235 euroa (270 euroa ohjaalla)

             11-15 hengelle: 270 euroa (295 euroa ohjaajalla)

             16-20 hengelle: 305 euroa (330 euroa ohjaajalla)

Valmiin synttärikutsopohjan voi ladata täältä

Voit kysyä lisätietoja ja tehdä varauksen sähköpostilla osoitteessa info@racquetjumpclub.com

TERVETULOA!

bottom of page